​Brolægger med alsidige kompetencer

Skal du have lagt nye fliser i indkørslen eller i haven? Så er der professionel hjælp at hente lige her hos Vestjysk Hus og Haveservice. Her finder du nemlig en kompetent brolægger, som kan være behjælpelig med mange forskellige former for brolægning. Jeg kommer mest i områderne Silkeborg, Herning og Holstebro, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Uanset om du mangler hjælp til at få lagt nye fliser i din indkørsel, i haven eller kantsten, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har mere end 25 års erfaring i branchen som brolægger, hvor jeg har tilegnet mig alsidige kompetencer inden for faget. 

Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte mit brolæggerfirma.​

Hvad koster brolægning?

Den nøjagtige pris på brolægning afhænger af, hvilken type opgave der er tale om. Jeg kan varetage både simple og komplicerede opgaver, og jeg kan lægge alle typer fliser. Hvad enten dine ønsker er, så kan jeg skaffe de rette materialer. Du kan naturligvis forvente, at jeg finder en så billig pris som muligt til lige netop dig. 


Jeg går meget op i mit arbejde, hvor jeg lægger vægt på høj kvalitet og tilfredse kunder. Derfor er jeg altid meget grundig og professionel, således at du er sikret at få et veludført og holdbart resultat, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Jeg rådgiver og vejleder desuden gerne alle mine kunder mod den bedst mulige løsning.

Få et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på haveservice, fliserens eller belægning af fliser.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt denne brolægger for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg som brolægger kan gøre for dig, så kontakt mig gerne med det samme. Jeg står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Jeg kan kontaktes på telefon: 21 47 21 67 eller på e-mail: vestjyskhusoghave@gmail.com, så hører du fra mig snarest muligt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din næste belægningsopgave.​

Har du spørgsmål? Så kontakt mig!

Troelstrupvej 17
7490 Aulum

CVR: 33739842