​Fliserens uden kemikalier tilbydes

Er dine fliser beskidte og grimme af snavs og alger? Så er det på tide, du får gjort noget ved det. Lige her hos Vestjysk Hus og Haveservice tilbydes en professionel fliserens uden kemikalier. Jeg servicerer typisk kunder i områderne omkring Herning, Videbæk, Ikast og Holstebro, men jeg står naturligvis også til rådighed uden for disse byer.

Hvis dine fliser er grønne og brune af skidt og alger, så bør du få foretaget en fliserensning. Jeg har en maskine, der effektivt vasker alger og snavs af alle typer af fliser – helt uden kemikalier. 

Du kan med andre ord trygt kontakte mig for at få foretaget en professionel fliserens. Jeg tilbyder desuden fugning og imprægnering af fliser.​

Derfor er det vigtigt at få foretaget fliserens

Der er flere gode grunde til at sørge for, at fliserne på din terrasse er rene og pæne. Dette vil f.eks. have en positiv betydning for resten af boligens udseende. Derudover undgår du, at algerne sætter sig langt ind i fliserne, hvilket ofte medfører, at fliserne bliver helt ødelagte. 


Jeg kommer gerne og foretager rengøring af fliser hos dig lige efter dine ønsker. Du kan enten lave en årlig vedligeholdelsesaftale angående fliserens, eller jeg kan komme efter dine behov. Uanset hvad kan du være sikker på, at dine fliser bliver pæne og rene til en fordelagtig pris.

Få et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på haveservice, fliserens eller belægning af fliser.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt mig for at lave en passende aftale

Skal jeg foretage fliserens hos dig, så kontakt mig gerne med det samme for at lave en aftale. Jeg leverer resultater af høj kvalitet til attraktive priser.

Kontakt mig på telefon: 21 47 21 67 eller på e-mail: vestjyskhusoghave@gmail.com, så vender jeg straks tilbage med flere informationer og et godt tilbud til dig.