Fliserens

Er dine fliser beskidte og grimme af snavs og alger? Så er det på tide, du får gjort noget ved det. Lige her hos Vestjysk Hus og Haveservice tilbydes en professionel fliserens uden kemikalier.

Hvis dine fliser er grønne og brune af skidt og alger, så bør du få foretaget en fliserensning. Jeg har en maskine, der effektivt vasker alger og snavs af alle typer af fliser – helt uden kemikalier.

Du kan med andre ord trygt kontakte mig for at få foretaget en professionel fliserens. Jeg tilbyder desuden fugning og imprægnering af fliser.​

Derfor er det vigtigt at få foretaget fliserens

Der er flere gode grunde til at sørge for, at fliserne på din terrasse er rene og pæne. Dette vil f.eks. have en positiv betydning for resten af boligens udseende. Derudover undgår du, at algerne sætter sig langt ind i fliserne, hvilket ofte medfører, at fliserne bliver helt ødelagte.

Jeg kommer gerne og foretager rengøring af fliser hos dig lige efter dine ønsker. Du kan enten lave en årlig vedligeholdelsesaftale angående fliserens, eller jeg kan komme efter dine behov. Uanset hvad kan du være sikker på, at dine fliser bliver pæne og rene til en fordelagtig pris.